Tenable
flow-image

Фокусирайте се върху уязвимостите, които представляват най-голям риск

Този ресурс се публикува от Tenable

Независимо колко дълго сте в сферата на киберсигурността, вие знаете, че управлението на уязвимостта е от съществено значение за идентифицирането и намаляването на кибер рискa. Защо?

Защото зад всяка голяма кибератака е имало уязвимост, която не е била адресирана.

Днешната ИТ среда се променя непрекъснато. Задвижван от цифрова трансформация, нашият свят е написан в код, като е пълен с нови технологии, платформи и устройства. Помислете за облачните, IoT, мобилни, уеб приложения - дори индустриалното оборудване се свързва в този хаотичен пейзаж.

Различни видове активи постоянно влизат и излизат от предприятието. Освен това някои са ефимерни – като продължават самосекунди или минути.

Изтеглете този отчет сега, за да научите повече.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачни изчисления, Хибриден облак, Корпоративен облак, Облачни платформи, SaaS, Съхранение в облака, CRM, ERP, Облачни изчисления, Защита в облака, Приложения в облака, Облачни ERP, CloudName, Дигитална трансформация