Qlik®
flow-image

Отвъд шумотевицата: Как да получите реална стойност от AI в Google Анализ

Този ресурс се публикува от Qlik®

Все по-често, изкуственият интелект се показва в продуктите, които използваме, и дейностите, които ангажираме, от нашите приложения на работното място до нашите клиентски преживявания. Надеждите са големи. Обещанията са екстравагантни. И потенциалът е огромен. Но днес реалността е не толкова величествена.С типичните подходи ""черна кутия"" разочарованието е често срещано.

Не е задължително да е – поне не в сферата на анализа на данни.

Какъв е ключът към успешният AI в анализа? Разширен интелект – подход, който обединява най-доброто от машинния интелект и човешката интуиция, за да ускори времето за разбиране, да открива нови и неочаквани открития и да стимулира грамотността на данните за потребителите във всяка роля и на ниво умения.

Изтегляне отвъд шумотевицата: Как да получите реална стойност от изкуствен интелект в Google Анализ, за да научите:

  • Как публичността на AI изпреварва днешната реалност
  • Стойността на подхода на разширеното разузнаване
  • Основни съображения при оценяване на AI при анализа

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Облачни изчисления, Хибриден облак, Корпоративен облак, Облачни платформи, SaaS, Съхранение в облака, CRM, ERP, Облачни изчисления, Защита в облака, Приложения в облака, Облачни ERP, CloudName, Дигитална трансформация