Proofpoint
flow-image

Защита на крайния потребител

Този ресурс се публикува от Proofpoint

Подход, ориентиран към хората, за управление на уязвимостта, атаките и привилегиите. Организациите изразходват повече средства от всякога за киберсигурност и получават по-малко стойност от нея. Атаките продължават да са успешни. Поверителна информация продължава да попада в грешни ръце.И нарушенията на данните продължават правят водят заглавия. 

Време е за фундаментално преосмисляне. Традиционните модели за киберсигурност бяха създадени за по-ранна епоха — когато преобладаващият модел за сигурност беше да се заключи периметъра и да се справи със заплахите, след като са преминали. Подходът едва работеше тогава; сега е безнадеждно неработещ.

Това е защото хората, а не технологиите, са най-голямата цел на атакуващите – и най-големият ви риск. Тази промяна в пейзажа на заплахите изисква свежа нагласа и нова стратегия, която се фокусира върху защитата на хората, а не върху стария периметър. 
За да разберете повече. изтегляне сега!

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Управление на ИТ, Големи масиви данни, Tърговско разузнаване (BI), Съхранение на данни, BYOD, Консумеризация на ИТ, Облачни изчисления, Съответствие, Системи за управление на съдържанието (CMS), Управление на данни, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Финанси и управление на финансите, Управление на инфраструктурата, Центрове за данни, Управление на нивото на услугите, Управление на стопанските процеси, Виртуализация, Управление на услугите, Управление на проекти, Взаимодействие