Kaspersky
flow-image

The Forrester Wave™: Пакет за сигурност за краен потребител

Този ресурс се публикува от Kaspersky

Тъй като наследената технология става остаряла и по-неефективна, подобрената поведенческа защита ще диктува кои доставчици ще са водещи. Доставчици, които могат да осигурят силна защита на поведението в множество OSes, съчетани с базирани на риска правила за защита, са в добра позиция успешно да предоставят силна първа линия на защита на клиентите си.

Лидерите на сигурността се занимават с нарастващата сложност в тяхната крайна среда, допълнена от напреднали, многоетапни атаки, излизащи извън типичния злонамерен софтуер.

Пакетите за защита на крайните потребители вече повече отвсякога имат цел осигуряване на защити от заплахи от насочени вид, които използват множество етапи, включващи взаимодействие с потребителите, използване на верижна обработка и атаки, базирани на скриптове.

Изтеглете безплатното си копие на най-новите доклади на Forrester за пакети за сигурност на крайни потребители на Wave!

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Софтуер, Приложения, Операционни системи, CRM, SaaS, Бази данни, Управление на документи, Корпоративен софтуер, Инструменти за разработка на система, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Групов софтуер, Софтуер за работни потоци, Софтуер за сътрудничество, Отворен код, Софтуер за продуктивност, SD WAN, Софтуерно дефинирана мрежа, Опит на крайния потребител, AlOps, ITSM, DevOps, Машинно обучение, Машинни данни, Автоматизация на данните, AIM