Kaspersky
flow-image

Смъртта на софтуера

Този ресурс се публикува от Kaspersky

Приемането на SaaS е толкова повсеместно, че Gartner, Inc. използва фразата ""SaaS-зона"", за да опише ангажираността на организацията с експанзивно портфолио от SaaS решения. Концепцията за SaaS-зона е част от така необходимото усилие за официализиране на стратегическото мислене около въздействието, рисковете, предизвикателствата и възможностите на масовото приемане на SaaS. 

Въпреки че SaaS решенията са вече част от мебелите, някои фирми все още използват решения, които не са SaaS, за да предпазят и защитят своите ИТ инвестиции, където отговорът на киберсигурността на SaaS – SECaaS – би бил много по-ефективен, в съответствие с пълния набор от критерии за стойност и ефективност. 

В този документ ще направим преглед на предимствата на ""Сигурността-като-Услуга"" (SECaaS), за да акцентираме върху случаите, в които изборът на уеб-достъп до решение за киберсигурност абонамент с достъп до интернет има ясни и огромни ползи за бизнеса.
 

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Софтуер, Приложения, Операционни системи, CRM, SaaS, Бази данни, Управление на документи, Корпоративен софтуер, Инструменти за разработка на система, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Групов софтуер, Софтуер за работни потоци, Софтуер за сътрудничество, Отворен код, Софтуер за продуктивност, SD WAN, Софтуерно дефинирана мрежа, Опит на крайния потребител, AlOps, ITSM, DevOps, Машинно обучение, Машинни данни, Автоматизация на данните, AIM