IBM
flow-image

Превърнете AI в най-доброто приложение за вашите данни

Този ресурс се публикува от IBM

Лицата, вземащи решения, заинтересованите страни и влиятелните лица от C-пакета до бизнес операциите и ИТ са съгласни, че в изкуствения интелект има силна, трансформираща стойност с потенциал да наруши и замени бизнес архитектурите и софтуера за предприятия.

Както се очаква от зараждащите се технологии, организациите са доближени в пилотни проекти с изкуствен интелект и в доказателства за концепция (POCs), фокусирани основно върху адаптационен подход: прилагане на AI в края на предприятието и частично приложение във вълнуващи, но изолирани случаи на употреба като добавяне на интелигентност към дейностите за роботизирана автоматизация (RPA) или тестване на комуникационни услуги като чатботове.

За да помогнат на предприятията да формулират своите стратегии за практично и ефективно използване на AI, HfS и IBM съвместно разработиха практическо ръководство за започване на вашето пътуване с AI, като се възползват от информацията на Института за бизнес стойност (IBV) на IBM и последните проучвания на HfS, както и опита в реалния свят, обхванати интервюта с клиенти и практикуващи.Изтеглете сега, за да разберете повече!

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.