IBM
flow-image

Под повърхността на дигиталната трансформация

Този ресурс се публикува от IBM

Цифровите технологии промениха пазарната динамика. Клиентите очакват страхотен опит, а дигиталната трансформация е от ключово значение за постигането на тези бързо променящи се очаквания на клиентите. За да се конкурирате с гъвкавостта и CX високите постижения, необходими за възрастта на клиента, вашият бизнес трябва да бъде дигитален.

В този доклад на Forrester, научете за ролята на модернизирането на корпоративните приложения, по-специално системи на запис (SoR) в дигиталната  трансформация и разберете защо клиентите вече не се уреждат за традиционните взаимоотношения между потребителите и бизнеса.

Разкрийте как цифровите фирми използват технологии, за да спечелят, обслужват и задържат клиентите чрез:Подобряване на опитаПодобряване на предлаганетоУвеличаване на експлоатационната гъвкавости още!

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.