DocuSign
flow-image

8 най-добри дигитални практики за ИТ специалисти

Този ресурс се публикува от DocuSign

Експертите от сектора прогнозират, че успешните предприятия скоро ще станат 100% цифрови за всички транзакции. Основното предизвикателство е как да се ""извършим цифровизация"" по правилния начин. За повечето компании това ще бъде постепенно пътуване.

BusinessNewsDaily.com отбелязва, че ИТ директорите и лидерите в областта на технологиите, които са с бизнес мислене, се движат отвъд подкрепящите функции и са неразделна част от цялостната бизнес стратегия и дейности. ИТ осигурява добавена стойност, подобрена ефективност на бизнеса и по-голяма сигурност

Този документ за най-добри практики очертава осем важни начина, по които ИТ екипите могат да постигнат значителен напредък в своите дигитални трансформации.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мобилни изчисления, BYOD, Управление на мобилни устройства (MDM), Мобилност, iOS8, Android, Консумеризация на ИТ, Мобилни изчисления, Решения за мобилност, Bluetooth, BYOA, Apple, Мобилна защита, Корпоративна мобилност, Мобилни приложения