Dell EMC
flow-image

Флаш паметта подсилва IT трансформацията

Този ресурс се публикува от Dell EMC

Дигиталната ера е открила разпространение на данни, което движи бизнес дейността на модерните фирми. Когато се използват правилно, организациите виждат потенциала на данните, за да стимулират по-добри резултати във всички аспекти на бизнеса си.

Използването на данни за поддръжка на различни работни потоци, анализи и дейности ги превръща в капитал от данни — цифров актив, който ще стимулира стойността на бизнеса. Степента, до която дадено предприятие уеднаквява организацията си с този капиталов набор от данни – както начина, по който те използват данните, така и начина, по който инвестират в технологиите за данни – може да окаже трайно въздействие върху успеха на бизнеса.

През февруари 2019 г., Dell EMC и Intel възложиха на Forrester Consulting да оцени дали способността да се използват и прилагат данни и анализи при всяка възможност, бързо се превръщат в предпоставка за успех. За да провери това, Forrester проведе глобално проучване на 516 ИТ лица, които вземат решения. Проучването установи, че компании с по-зрели капиталови практики — използване на повече видове данни, безопасно управление на данните, управление на данните по подходящ начин и модернизиране на инфраструктурата за оптимално представяне — виждат по-големи положителни бизнес резултати.

За да разберете повече, изтеглете сега!

Решенията на Dell EMC се поддържат от Intel®.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Управление на ИТ, Големи масиви данни, Tърговско разузнаване (BI), Съхранение на данни, BYOD, Консумеризация на ИТ, Облачни изчисления, Съответствие, Системи за управление на съдържанието (CMS), Управление на данни, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Финанси и управление на финансите, Управление на инфраструктурата, Центрове за данни, Управление на нивото на услугите, Управление на стопанските процеси, Виртуализация, Управление на услугите, Управление на проекти, Взаимодействие