Citrix
flow-image

Ръководство за ИТ ръководителя за готовност за облака

Този ресурс се публикува от Citrix

Технологиите се променят бързо. За ръководителите това може да означава много нови решения за ИТ бюджети, ограничения и нужди от готовност за облака. Когато отговорите на 7 въпроса, които съответстват на вашите ИТ предизвикателства и приоритети, ще получите персонализирана пътна карта с насоки как да изградите ИТ стратегия, която е сигурна и достатъчно гъвкава, за да постигне целите на вашата организация в областта на цифровата трансформация.


Вашият отчет ще включва:

  • Персонализирани практики от експерти от индустрията, като Gartner и Ponemon, за да можете да създадете план за опростяване на сложността на ИТ.
  • Стратегии за осигуряване на SaaS и уеб приложения, като същевременно осигуряват подобрено потребителско изживяване.
  • Съвети за привличане и задържане на таланти, подобряване на потребителското изживяване и повишаване на производителността.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Мрежа, LAN / WAN, Мобилна мрежа, Инструменти за управление на мрежата, Мрежова сигурност, Телекомуникации, VOIP, 802.11, Интеграция на глас и данни, Безжични мрежи, Wi-Fi, Безжична инфраструктура, Управление на честотната лента, Наблюдение на мрежата, Конфигурация на Microsoft Office/365, Операционна система, Софтуер за архивиране на имейли, Софтуер в облака