AWS
flow-image

Определяне на пропуските в уменията и изграждане на екип на Cloud Foundation

Този ресурс се публикува от AWS

Организациите все повече осъзнават недостига на умения в областта на информационните технологии – разширяващото се разделение между най-фундаменталните облачни технологии и способността на вътрешнофирмените ИТ специалисти да се възползват в пълна степен от тях. Изненадващо малко предприятия обаче напълно признаха сериозността на проблема.

Тази AWS електронна книга предоставя насоки за преодоляване на недостига на умения – бързо, икономично и цялостно. В тази първа от три части ще започнем с определяне на това, което характеризира недостига на умения, как се е създал и защо се оказва толкова трудно да се затвори. След това ще се фокусираме върху предизвиканата трансформация с вашия екип на Cloud Foundation. Добре дошли в бъдещето на вашето работно място.

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Управление на ИТ, Големи масиви данни, Tърговско разузнаване (BI), Съхранение на данни, BYOD, Консумеризация на ИТ, Облачни изчисления, Съответствие, Системи за управление на съдържанието (CMS), Управление на данни, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Финанси и управление на финансите, Управление на инфраструктурата, Центрове за данни, Управление на нивото на услугите, Управление на стопанските процеси, Виртуализация, Управление на услугите, Управление на проекти, Взаимодействие