Aruba
flow-image

Управлявани в облака мрежи: Тайната на успеха

Този ресурс се публикува от Aruba

Открийте как една проста, интелигентна и сигурна мрежа подобрява производителността и стимулира растежа на бизнеса.


В днешната дигитална ера, една бърза и надеждна мрежа поддържа вашите потребители продуктивни и вашите клиенти щастливи. Това означава, че вашите служители могат да се свързват и да си сътрудничат по най-новите начини – чрез мобилни устройства, базирани на облака приложения и IoT – и да отговарят на клиентите по-бързо от всякога. Но осигуряването на най-добри резултати от мрежата може да бъде огромно предизвикателство, особено за средноголемите предприятия с ограничен ИТ персонал и бюджети. 


Тази електронна книга изследва как управляваните в облака мрежи осигуряват на едно средноголямо предприятие опростен, интелигентен и сигурен начин за увеличаване на производителността и стимулиране на растежа на бизнеса. Тя осигурява интуитивно и по-удовлетворяващо мрежово изживяване за всеки потребител – включително ИТ, служители и клиенти. Научете как тя може да помогне на бизнеса ви да поддържа IoT устройствата и да ускори растежа, дори и с ограничен бюджет.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Управление на ИТ, Големи масиви данни, Tърговско разузнаване (BI), Съхранение на данни, BYOD, Консумеризация на ИТ, Облачни изчисления, Съответствие, Системи за управление на съдържанието (CMS), Управление на данни, Планиране на ресурсите на предприятието (ERP), Финанси и управление на финансите, Управление на инфраструктурата, Центрове за данни, Управление на нивото на услугите, Управление на стопанските процеси, Виртуализация, Управление на услугите, Управление на проекти, Взаимодействие