BlackBerry
flow-image

Седем стратегии за сигурна работа на отдалечените работници

Този ресурс се публикува от BlackBerry

Вашата организация готова ли е да подкрепи сигурно широк кръг отдалечени работници след глобална пандемия?


Полагането на основите, за да се осигури възможност за отдалечена работна сила, би могло да доведе до или да наруши способността на компанията да поддържа стопанските дейности, ако кризата изисква голяма част от населението да остане у дома. Тази бяла книга предоставя информация за ключови области на фокус и съвети за организациите, когато се обмислят най-добрите варианти на решение за подкрепа на сигурна отдалечена работна сила.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории ИТ сигурност, Удостоверяване и системи за достъп, Заплахи за ИТ и уязвимости, Възстановяване на данните, Защита от загуба на данни (DLP), Възстановяване при аварийно събитие, Мобилна защита, Защита на имейла, Защитна стена, Управление на дневници, Събитиен мениджмънт, VPN, Зловреден софтуер, Защита на крайните точки, Мрежова сигурност, Решения за защита, Управление на информационната сигурност