BlackBerry
flow-image

Защита, управлявана от AI за мобилен свят

Този ресурс се публикува от BlackBerry

Как защитата на BlackBerry от мобилни заплахи използва основана на AI киберсигурност, за да защити мобилните устройства и да опрости опита на потребителите.


Предприятията са изправени пред трудно предизвикателство: нарастващата заплаха от атаки от зловреден софтуер, насочени към мобилни устройства, и особено приложенията, които се изпълняват на тях. Консенсусът на анализаторите на сигурността в индустрията е ясен: предприятията трябва да поставят по-силен акцент върху борбата срещу нарастващия прилив на мобилни заплахи, от злонамерения софтуер, фишинг, до изтичане на данни, шпионски софтуер и други.


Отговорът е MTD решенията Все пак не всички решения са еднакви. Използвайки AI и машинно обучение, BlackBerry предоставя уникално решение за мобилна сигурност, което осигурява защитната сила на нулево доверие с адаптивната гъвкавост на нулево докосване, за да освободи продуктивния потенциал на мобилните работещи.

 

Изтегляне

box-icon-download

*задължителни полета

Моля, приемете условията

С искането за този ресурс се съгласявате с нашите условия за ползване. Всички данни са защитени от нашата Политика за защита на личните данни. Ако имате някакви допълнителни въпроси, моля, изпратете имейл на dataprotection@headleymedia.com.

Свързани категории Център за данни, Хардуер, ИТ сигурност, Мрежа, Големи масиви данни, База от данни, Защитна стена, VPN, Управление на инфраструктурата, Центрове за данни, Сървър, Съхранение, SDDC, Виртуализация, Облачни изчисления, Анализ, Визуални анализи, Анализ на данни, Прогнозни анализи, Изкуствен интелект, За мобилни устройства, BYOD, Сървър, Съхранение, Мрежов хардуер, Съхранение на данни, Центрове за данни, Блейд сървъри, Мрежа за съхранение (SAN), LAN / WAN, Мобилна мрежа, Инструменти за управление на мрежата, Мрежова сигурност, Телекомуникации, VOIP, 802.11, Интеграция на глас и данни, Безжични мрежи, Wi-Fi, Безжична инфраструктура, Управление на честотната лента, Наблюдение на мрежата, Конфигурация на Microsoft Office/365, Операционна система, Софтуер за архивиране на имейли, Софтуер в облака, Удостоверяване и системи за достъп, Заплахи за ИТ и уязвимости, Възстановяване на данните, Защита от загуба на данни (DLP), Възстановяване при аварийно събитие, Мобилна защита, Защита на имейла, Защитна стена, Управление на дневници, Събитиен мениджмънт, VPN, Зловреден софтуер, Защита на крайните точки, Мрежова сигурност, Решения за защита, Управление на информационната сигурност